Narrow Fabrics. U bent aan het juiste adres.

Tiscotex weeft narrow fabrics voor gespecialiseerde nichemarkten én grote internationale afnemers. De webbing gaat rechtstreeks naar onze klanten of wordt verwerkt tot eindproduct in ons Belgische Tiscotex Atelier.

Tiscotex Weverij: ervaring telt

Tiscotex is specialist in het weven van narrow fabrics tussen 10 en 330 mm breed. Zowel natuurlijke garens (vlas, katoen, jute) als synthetische vezels (polyester, polypropyleen, …) worden er geweven tot topkwaliteit webbing.

Tiscotex Weverij: ervaring telt

Tiscotex Atelier: confectie op z'n best

Tiscotex Atelier verwerkt narrow fabrics tot eindproducten zoals sjorbanden, hijsbanden en textiel auto-onderdelen. Een Belgische confectieafdeling betekent kwaliteit, flexibele productie én een snelle levering.

Tiscotex Atelier: confectie op z'n best
Tel alle ervaring van onze mensen bij elkaar en je komt aan heel wat kilometers op de confectieteller. We mogen gerust zeggen dat we een unieke plaats hebben in Europa op het vlak van weven en confectioneren van Narrow fabrics.
Tiscotex heeft een trouwe klantenportefeuille opgebouwd in veeleisende sectoren zoals automobiel en transport. Maar ook op vlak van interieur en design luistert Tiscotex graag naar uw vragen.

Een gezond netwerk. In ieders voordeel.

Tiscotex heeft een sterk netwerk van gecertificeerde partners, elk met eigen specialiteit en vakgebied. Het onderling uitwisselen van Best Practices vertaalt zich naar een efficiëntere productie én extra service voor de klant.

Naast de producten die Tiscotex zelf vervaardigt, heeft het bedrijf ook een zeer uitgebreid stockaanbod aan onderdelen en standaard producten. Leveranciers worden streng geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid en prijs.