BoaBind verdeler worden? Gegarandeerd succes!

BoaBind is het productgamma van Tiscotex specifiek ontwikkeld voor doe-het-zelfzaken. Verzilver het succes van de Tiscotex producten in uw zaak, bouwmarkt of truckstop. BoaBind spanbanden, moto tie downs, hijsbanden, rondstroppen en netten voor aanhangwagens zijn een gegarandeerde aanwinst voor uw zaak. U kiest het gamma. Wij doen de rest.

Gratis display. Gratis aanvulling. Op uw maat.

Afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw winkel kan u kiezen tussen verschillende opstellingen van uw BoaBind rek. Gekozen? Wij plaatsen het rek voor u in de winkel. Gratis.

U kent uw klanten het beste. U kiest dus welke producten er in uw BoaBind rek komen te liggen en welke niet. Uiteraard adviseren wij graag. Keuze gemaakt? Wij vullen uw BoaBind rek netjes voor u op. Gratis.

Kwaliteit over de hele lijn

Een goed product staat voor een tevreden klant. Alle BoaBind producten voldoen aan de strengste Europese normen op gebied van veiligheid. Ook het aantrekkelijke BoaBind display met verlichte topshelf is een visitekaartje voor uw zaak. Met BoaBind haalt u Belgische topproducten in huis tegen onklopbare voorwaarden.

Persoonlijk advies, snel en vlot nabestellen

Ieder BoaBind verkooppunt kan vertrouwen op een persoonlijke adviseur die regelmatig langskomt om de lopende samenwerking te bespreken. Daarbij analyseren we samen de resultaten en bespreken we met welk assortiment u het beste rendement behaalt.
Hebben uw klanten de smaak te pakken en raakt u sneller uitverkocht dan u dacht? Ook dan kan u rekenen op een vlotte behandeling van uw vraag en snelle aanvulling van uw BoaBind rek.

Download hier de BoaBind brochure

Overtuigd? Aarzel niet en neem contact op.