Heffen en hijsen in alle veiligheid is cruciaal voor de bouwsector. Tiscotex levert hijsbanden voor veelvuldig gebruik, rondstroppen en one way slings, steeds met de nodige certificering. Daarnaast maakt het bedrijf ook allerhande maatwerk zoals netten voor windturbines en spanbanden op maat.

Van goederenvervoer tot overzeese megaprojecten

Een bouwwerf of bouwplaats is een wereld op zich. Bouwmateriaal wordt aangebracht, gelift, verwerkt en afgevoerd. In iedere stap van het bouwproces vind je Tiscotex producten terug. Is het nu voor burgerlijke en utiliteitsbouw of voor civiele bouw, op kleinere of grotere schaal...u krijgt er mee te maken.

Bij u in de straat of meteen naar Dubai

Spanbanden voor goederenvervoer zijn een onmisbare tool voor aannemers en bouwbedrijven. Tiscotex levert standaard spanbanden snel uit stock maar maakt ook zelf spanbanden op maat. De kans dat u vandaag een bestelwagen of truck met onze spanbanden ziet langskomen? Eigenlijk vrij groot. Ook hoekbeschermers, antislipmatten, ... zijn verkrijgbaar.

Een andere klassieker voor de bouwsector zijn hijsmiddelen. Hijsbanden en rondstroppen met een WLL werklast tot en met 10 ton zijn meteen leverbaar uit stock. Maar dat volstaat niet altijd. Voor het liften van windmolenwieken, boten, bij baggerwerken, ... levert Tiscotex ook round slings en hijsbanden tot 100 ton. Meer info over hijsmiddelen

Maatwerk: een troef

Standaard oplossingen zijn niet altijd oplossingen. Heeft u iets voor ogen maar vindt u niet wat u zoekt, steek uw licht eens op bij Tiscotex. Een voorbeeld: netten voor verwerking in windturbines...voor onze klant niet te vinden in de juiste afmetingen. Tiscotex confectioneerde het net precies op maat van de klant. Opgelost.

Tiscotex denkt graag mee. Geen loze woorden, wél concrete oplossingen. Alleen op basis van dat vertrouwen kunnen we jarenlange relaties opbouwen met onze klanten.

Transport & logistiek

Transportfirma's, koerierdiensten, havenbedrijven en logistiek verantwoordelijken zijn vaste klant bij Tiscotex. Het bedrijf biedt een zeer uitgebreid gamma ladingzekeringsmiddelen zoals sjorbanden (uit voorraad en op maat), antislipmatten, hoekbeschermers, container lashing, stuwkussens...

Automobiel

Tiscotex specialiseert zich in het vervaardigen van confectiestukken voor interieurs van wagens en trucks. Europese topspelers zoals DAF, PACCAR, Daimler en Scania, maar ook Volkswagen, Dacia, Porsche of Audi verwerken Tiscotex producten in hun interieurs. De firma werkt hiervoor samen met een sterk netwerk aan partners.